Ons team

Groepsleerkrachten

Groep 1/2 A – de kikkers: juf Connie(ma, di,wo) en Juf Kim (do, vr)
Groep 1/2 B – de visjes: juf Kim(ma, di, wo) en juf Luna(do, vr).
Groep 3/4: juf Laura
Groep 4/5: juf Luna (ma,di) en juf Connie (wo, do, vr)
Groep 6: juf Stella
Groep 7: juf Wietske(ma, di, wo) en juf Valerie (do, vr)
Groep 8: juf Marieke
Onderwijsassistent: Juf Gaby

Gym

Op maandag hebben de kinderen gym van meester Niels en op woensdag van meester Ardi.

Intern Begeleiders

De intern begeleiders (ib-ers) juf Iris en meester Louis verzorgen de interne begeleiding op de Pacelli. Als u vragen heeft over uw kind(eren) kunt u even binnenlopen in de ib-werkkamer. Meester Louis is er altijd op dinsdagochtend. Juf Iris werkt van maandag t/m vrijdag.

Wat doet een intern begeleider?

De intern begeleider is verantwoordelijk voor de leerlingenzorg, na- en bijscholing van het team, gestalte geven aan de onderwijsvisie en het uitzetten van lijnen met betrekking tot de pedagogische en didactische aanpak binnen de school.
Naast het coachen van de leerkrachten voert de intern begeleider ook regelmatig gesprekken met ouders, soms in samenwerking met externe instanties, over de zorg omtrent leerlingen en analyseert trends en opbrengsten van ons onderwijs.

Directie

Dicky Vrugte is de directeur van de Pacelli school. Zij is werkzaam op maandag tot en met donderdag. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u altijd even binnenlopen in haar kantoor. Ook kunt u altijd bellen of mailen.

Onderwijsondersteunend personeel

Administratief medewerker

Juf Annette van Noort is op donderdag aanwezig om voor de school de administratieve zaken te regelen.

Conciërge

Meneer Jan is vijf dagen per week de conciërge op de Pacelli. Hij neemt de telefoon op, opent de deur, klust hier en daar, kopieert, verzorgt de thee voor de leerkrachten en doet nog veel meer. Op woensdagen helpt juf Anna ook op school.

Stagiair(e)s

Stagiair(e)s lopen tijdelijk rond op onze school, meestal verbonden aan één groep. Zij voeren een aantal opdrachten uit die zij van hun opleiding hebben meegekregen, altijd onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht. Zij kunnen op deze manier het vak leren. Dat kunnen PABO-stagiair(e)s zijn, maar ook stagiair(e)s voor de opleiding tot onderwijsassistent. Een enkele keer loopt een student(e) van een andere opleiding stage op onze school.

Leraar in opleiding

Een LIO’er is een Leraar In Opleiding. Tegen het eind van de studie moet een aankomend leerkracht nog een tijd grotendeels zelfstandig in een groep werken. Wij bieden ook deze ruimte bij ons op school. De groepsleerkracht blijft eindverantwoordelijk.