Home Wie zijn wij Ons team

Ons team

Groepsleerkrachten

Groep 1/2 A – de kikkers: juf Kim(ma, di) en Juf Connie(wo, do, vr)
Groep 1/2 B – de visjes: juf Iris(ma, di, wo) en juf Kim(do, vr). In deze groep is juf Veerle als Lio-stagiaire.
Groep 3: juf Laura
Groep 4: juf Marte
Groep 5: juf Roelinde
Groep 6: juf Rosalie(ma,di) en juf Connie(wo, do, vr)
Groep 7: juf Sandra(ma, wo, do, vr) en juf Marieke(di, wo) (wo wisselen de leerkrachten elkaar af) Tijdens het zwangerschapsverlof van juf Wietske werkt juf Sandra de hele week.
Groep 8: Juf Wietske(ma, di, wo) en juf Marieke(do, vr) Tijdens het zwangerschapsverlof van juf Wietske werkt juf Marieke de hele week.
Onderwijsassistent: Juf Gaby

Gym

Op maandag hebben de kinderen gym van meester Niels en op woensdag van meester Ardi.

Intern Begeleiders

De intern begeleiders (ib-ers) juf Sandra en meester Louis verzorgen op maandag, dinsdag en donderdag de interne begeleiding op de Pacelli. Als u vragen heeft over uw kind(eren) kunt u op bovenstaande dagen even binnenlopen in de ib-werkkamer. Juf Iris gaat op de donderdagen onze ib-ers ondersteunen.

Wat doet een intern begeleider?

De intern begeleider is verantwoordelijk voor de leerlingenzorg, na- en bijscholing van het team, gestalte geven aan de onderwijsvisie en het uitzetten van lijnen met betrekking tot de pedagogische en didactische aanpak binnen de school.
Naast het coachen van de leerkrachten voert de intern begeleider ook regelmatig gesprekken met ouders, soms in samenwerking met externe instanties, over de zorg omtrent leerlingen en analyseert trends en opbrengsten van ons onderwijs.

Directie

Dicky Vrugte is de directeur van de Pacelli school. Zij is werkzaam op maandag tot en met donderdag. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u altijd even binnenlopen in haar kantoor. Ook kunt u altijd bellen of mailen.

Onderwijsondersteunend personeel

Administratief medewerker

Juf Annette van Noort is op donderdag aanwezig om voor de school de administratieve zaken te regelen.

Conciërge

Meneer Aad is vier dagen per week de conciërge op de Pacelli. Hij neemt de telefoon op, opent de deur, klust hier en daar, kopieert, verzorgt de thee voor de leerkrachten, maakt grapjes met de kinderen en nog veel meer. Op woensdagen is meneer Aad vrij en helpt juf Anna op school.

Meneer Aad gaat in de loop van het jaar genieten van een welverdiend pensioen. Meneer Jan loopt vanaf de zomervakantie al mee en zal in de loop van het jaar de werkzaamheden van meneer Aad over gaan nemen.

Stagiair(e)s

Stagiair(e)s lopen tijdelijk rond op onze school, meestal verbonden aan één groep. Zij voeren een aantal opdrachten uit die zij van hun opleiding hebben meegekregen, altijd onder verantwoordelijkheid van de groepsleerkracht. Zij kunnen op deze manier het vak leren. Dat kunnen PABO-stagiair(e)s zijn, maar ook stagiair(e)s voor de opleiding tot onderwijsassistent. Een enkele keer loopt een student(e) van een andere opleiding stage op onze school.

Leraar in opleiding

Een LIO’er is een Leraar In Opleiding. Tegen het eind van de studie moet een aankomend leerkracht nog een tijd grotendeels zelfstandig in een groep werken. Wij bieden ook deze ruimte bij ons op school. De groepsleerkracht blijft eindverantwoordelijk.