Home Wie zijn wij Pacelli school

Pacelli school

Basisschool Pacelli bestaat al sinds 1956. We zijn een gezellige kleine school in de Morswijk in Leiden.
De Pacellischool is een katholieke school. Wij staan open voor gezinnen met andere geloofsovertuigingen. Dit betekent dat de school toegankelijk is voor iedereen, mits de ouders en kinderen onze katholieke identiteit respecteren.

In onze Schoolgids kunt u veel informatie vinden.

Ons monumentale gebouw is in 2018 vernieuwd. Het voldoet weer helemaal aan de eisen van nu, met veel ruimte en licht. In de nieuwe speelzaal geven we bewegingslessen aan de kleuters, maar we kunnen de zaal ook ombouwen tot een theater voor de schooltoneelclub. We hebben midden in het gebouw een uitgebreide schoolbibliotheek. Onderstaand een kijkje in ons vernieuwde gebouw (architectuurfotografie Michel Kievits):