Home Wie zijn wij Kennismaken

Kennismaken

De Pacelli school is een basisschool voor iedereen. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor ieder kind. De klas en de school zijn een leefgemeenschap waar meerdere culturen samenkomen. We staan open voor verschillen en hebben respect voor elkaar.

Nader kennismaken met de Pacelli school

Voordat uw kind op school komt kunt u een afspraak maken voor een gesprek met de directeur. Dit kan telefonisch worden afgesproken of u loopt even binnen. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie, kunt u vragen stellen en leiden we u rond door de school. Wij vinden het prettig als een aspirant leerling meekomt naar dit gesprek. Zo kunnen we ook gelijk kennis maken met uw kind. Als u na dit gesprek uw kind wil laten inschrijven, vragen we u een inschrijfformulier in te vullen en een kopie van het BSN-nummer van uw kind af te geven.

Starten op school

De leerkracht neemt een aantal weken voordat uw kind 4 jaar wordt contact met u op om wen afspraken te maken. Een dag na de vierde verjaardag is uw kind van harte welkom om mee te draaien in de groep. Bij de start in de nieuwe groep ontvangt u een kleuter startkrant waar alle nodige belangrijke informatie in staat.