Home Onze school Zaakvakken

Zaakvakken

Voor onze zaakvakken zijn we op zoek naar een nieuwe methode. We vinden het belangrijk dat we een eigentijdse en moderne methode voor deze vakken in gaan zetten. In alle nieuwe zaakvakmethodes is aandacht voor de 21e eeuwse vaardigheden zoals bijvoorbeeld: kritisch denken, ontdekkend- en ontwerpend leren, informatie vaardigheden, etc. Door verschillende methodes uit te proberen kunnen we samen met de kinderen een goed beeld krijgen. Een aantal methodes hebben we al uitgeprobeerd en ook in het nieuwe schooljaar zullen we nog 1 of 2 methodes uitproberen. Voor de kerst zullen we samen met de leerlingen een besluit nemen over de nieuw aan te schaffen methode.