Home Onze school Vreedzame school

Vreedzame school

Vreedzame schoolDe Pacellischool gaat vanaf schooljaar 2018-2019 werken met de methode ‘De Vreedzame School’. Dit programma beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

We gaan de methode in twee jaar invoeren, hierbij hoort ook een leerkrachttraining.
Lees meer op Vreedzaam.net.