Home Onze school Schooltijden

De schooltijden zijn op onze school voor alle kinderen gelijk.

Maandag     8.30 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur
Dinsdag       8.30 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur
Woensdag   8.30 – 12.15 uur
Donderdag 8.30 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur
Vrijdag         8.30 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur

De deur gaat ’s morgens tien minuten en ’s middags een kwartier voor schooltijd open.
Kinderen verzamelen in de klas. Ouders van kleuters mogen hun zoon of dochter voor schooltijd in het lokaal brengen. Voor ouders van groep 3 mag dit tot de herfstvakantie.
Het is belangrijk dat de lessen op tijd beginnen. Wilt u daarom uw kind op tijd naar school brengen of sturen.

Overblijf

Vier keer per week kunnen de kinderen overblijven op school. De kinderen eten een broodje in de klas en spelen ook lekker buiten onder leiding van de overblijfmoeders en vaders. Dankzij onze trouwe overblijfouders kunnen we dit mogelijk maken.
Hieraan zijn wel kosten verbonden. Die zijn zo laag mogelijk gehouden.

Ook overblijfmoeder of vader worden?

Heeft u tijd en vind u het gezellig om tussen de middag te helpen toezicht te houden en te lunchen met de kinderen? Meld u dan aan bij de overblijfouders.

Extra verlof

Als uw kind leerplichtig is, moet het alle schooldagen naar school. Als u uw kind een dag niet naar school wilt laten gaan, dient u hiervoor tijdig verlof aan te vragen (“verzoek vrijstelling schoolbezoek”).
Een formulier hiervoor kunt u op school afhalen. De directie besluit binnen acht weken of de vrijstelling kan worden verleend. Regelmatig vindt hierover overleg plaats met een ambtenaar van Leerplicht.
De gronden voor verlof zijn vastgesteld in de Leerplichtwet. U kunt een beroep doen op overmacht/gewichtige omstandigheden, godsdienstverplichtingen en verlof i.v.m. de werkzaamheden van een ouder.
Uitgebreidere informatie kunt u vinden op de website van Leerplicht.