Home Onze school Externe contacten

Externe contacten

Ieder kind verdient goed onderwijs. Goed onderwijs stelt kinderen in staat hun talenten te ontwikkelen en daagt hen uit om steeds een stap verder te zetten. Bij sommige kinderen gaat dat niet zo maar. Wij kunnen dan de hulp in roepen van diverse instanties.
Ook u kunt hier terecht met vragen en/of voor informatie.

Centrum Jeugd en Gezin

Centrum Jeugd en Gezin LeidenHeeft u een vraag over opvoeden en opgroeien van uw kind? Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin staan ze voor je klaar met een luisterend oor en geven ze kosteloos advies over het opvoeden en opgroeien van kinderen in alle leeftijden.
De jeugdgezondheidszorg en het Jeugd en Gezinsteam zijn beiden onderdeel van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Vanuit deze teams werken verschillende professionals samen, zoals jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, jeugd- en gezinswerkers en pedagogen. Zij werken ook samen met school als dat nodig is. Meer informatie en openingstijden Centrum voor Jeugd en Gezin Leiden West.

Samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Leiden (PPO)

Passend Primair Onderwijs LeidenDe scholen binnen de regio Leiden verzorgen samen passend onderwijs voor kinderen van 4 – 13 jaar. We gaan daarbij uit van hun ontwikkelingsmogelijkheden en hun talenten. Binnen het samenwerkingsverband PPO delen de scholen kennis en expertise. Bij het samenwerkingsverband zijn zowel de gewone basisscholen als de scholen voor speciaal (basis) onderwijs betrokken. Lees meer over het samenwerkingsverband PPO.