Home Onze school Crea/cultuur

Crea/cultuur

Op de Pacelli school hechten we, naast het geven van goed basisonderwijs, ook aan het stimuleren van kinderen in hun creatieve ontwikkeling. We besteden regelmatig aandacht aan kunst, cultuur en creativiteit bijvoorbeeld door een museum of theater bezoek.

Creatieve keuze groepen

Drie keer per jaar kunnen alle leerlingen drie keuze lessen volgen over een specifiek onderwerp op een specifiek creatief gebied. Kinderen maken in drie lessen kennis met bijvoorbeeld aquarelleren, programmeren, techniek, kaarten maken, dans of drama. Ouders kunnen hierbij ook een workshop aanbieden die te maken heeft met hun werk of hobby.