071 5760 858
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kabouterpad

Kabouterpad

8 november 2023 | Nieuws

Kabouterpad 🍂 🍄 

Vanmorgen liepen de kaboutertjes het kabouterpad. In groepjes liepen we het pad en deden verschillende opdrachten en spelletjes tijdens de wandeling.

Bij aankomst in de klas stonden er allemaal lekkere eetbare paddenstoelen, mmmmm… 🍄

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.