071 5760 858
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

31 januari 2023 | Nieuws

Tijdens de nationale voorleesdagen wordt er veel voorgelezen op de Pacellischool. Niet alleen door juffen en ouders, maar ook door kinderen. De kinderen uit de bovenbouw vinden het heel leuk om voor te lezen aan de kinderen van de onderbouw.  Ook is onze bibliotheek is weer aangevuld met veel mooie nieuwe boeken. Op de foto’s ziet u een kleine selectie.   

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.