071 5760 858
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwe boeken

Nieuwe boeken

14 januari 2022 | Nieuws

Voor onze mooie bibliotheek hebben we weer heel veel nieuwe boeken. In samenwerking met jeugdboekhandel Silvester is er weer een selectie gemaakt van nieuwe kinder-, prenten- en informatieboeken. De kinderen gaan daar zeker weer veel leesplezier aan beleven. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.