071 5760 858
Wij zijn een SCOL school

๐Ÿ•ธ๐Ÿž๐ŸŒฑ๐Ÿ•ท๐Ÿฆ‹๐Ÿ๐ŸŒป๐Ÿƒ maandag 12 hadden de kleutergroepen een buitenles. Op het schoolplein zijn ze op zoek gegaan naar verschillende plantjes, bloemen en dieren. Zelfs wethouder Paul Dirkse kwam even langs bij zijn oude basisschool. Dinsdag 13 april was het officieel de buitenlesdag van 2021!

Buiten zijn de kleuters met stoepkrijt aan de slag, want het is buitenlesdag! De kleuters leren met de woordenschat kaartjes de woorden over dieren. #leren #schrijven #stoepkrijt #buitenlesdag #dieren ๐Ÿถ๐Ÿฐ๐Ÿฏ๐Ÿธ๐Ÿผ๐Ÿฎ๐ŸฆŠ๐Ÿฆ๐Ÿ–

 

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op โ€˜Accepterenโ€™ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ร—

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.