071 5760 858
Wij zijn een SCOL school

 

De Pacellischool werkt, net als alle scholen in Nederland, weer thuis. De juffen van de visjes en de kikkers zijn vorige week bij alle kinderen thuis geweest om een pakketje werk af te geven. Ze gingen gekleed in de stijl van het nieuwe thema op pad. De juffen van groep 3 t/m 8 geven les via Google Meet en de kinderen werken thuis aan alle opdrachten. Er wordt gelezen, op Snappet gewerkt en andere opdrachten, zoals bakken en verhalen schrijven, worden gedaan.

 

     

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.