071 5760 858
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nu zijn we echt open

Nu zijn we echt open

15 februari 2019 | Nieuws

Wat was het een mooi openingsfeest: met z’n allen dansten we in de zon om onze school opnieuw te heropenen na de verbouwing. De kinderen hadden best nog even verder willen dansen op de muziek van Bruno Mars, maar helaas moesten de dansers van Ready to Dance er weer vandoor.
We zijn heel blij met ons nieuwe gebouw en trots dat we daar ons mooie onderwijs kunnen geven! We hebben nu een fijne, veilige speelzaal waar de kleuters bijvoorbeeld hun gymlessen krijgen. Door de flexibele wanden van de zaal kunnen we hem ook ombouwen tot een theaterruimte. Zo komen de optredens van onze schooltoneelclub helemaal tot hun recht. En onze uitgebreide schoolbibliotheek zit nu midden in de school, dus in het hart van ons onderwijs. Op de Pacelli kunnen kinderen optimaal echt groeien en hun talenten leren kennen.
Wilt u meer weten over onze school? Kom dan naar de open dag op vrijdag 29 maart van 15:30 tot 17:30 uur. U bent van harte welkom!

“Wat ik leuk vind aan deze school is eigenlijk dat het oude gebouw er nog staat en alles toch helemaal nieuw is”, aldus een van de leerlingen.

De openingsdans

We hebben heerlijk weer.

 

 

 

 

 

Drukte tijdens de receptie

Ook de oud-directeur kwam een kijkje nemen

Pin It on Pinterest

Share This